Informatie voor patiënten

 • Welzijn Bommelerwaard.
  Hier werken ouderenadviseurs, consulenten mantelzorg, vrijwilligers ondersteuning en een trajectbegeleider voor mensen in de bijstand. Voor meer informatie klik op deze link.
 • Bewegen en activiteiten in de regio:
  Bommelerwaard beweegt: Via deze link vindt u informatie over bewegen en activiteiten in de regio
 • Onafhankelijke CliëntOndersteuning (OCO)
  De OCO kent het aanbod in zorg en levensbreed in de regio en weet de weg hiernaartoe. Zij luistert goed naar uw wensen en helpt iedereen die vragen heeft over zelfstandig leven, zorg en ondersteuning, participatie, wonen, onderwijs en werk en inkomen.  Klik hier voor de OCO’s in de Bommelerwaard of op deze website of deze website.
 • Begeleiden stoppen met roken in de regio:
  Klik hier voor de mogelijkheden voor begeleiding bij stoppen met roken in de regio.
 • Aanbod Digitale Vaardigheden Bibliotheek Rivierenland.
  Spreekuur Eerste Hulp bij Online: Wekelijks spreekuur in Zaltbommel op vrijdag van 10:15 uur – 12:00 uur voor iedereen die ondersteuning wil bij het regelen van allerlei online zaken, 1-op-1, gratis. Reserveren kan door te bellen naar de klantenservice 0344-639940.
  Cursus DigiVitaler – Portaal Uw Zorg online en MijnGezondheid.net: Hulp bij vragen over de portalen die in de huisartspraktijken gebruikt worden: Uw Zorg online en MijnGezondheid.net. Iedereen kan gewoon binnenlopen bij de bibliotheek. Klik hier voor het aanbod.
 • Tips bij Hitte: klik hier of klik hier voor ouderen.

Zorggroep Beter in Bommelerwaard werkt samen met de volgende ketenzorgpartners: